VINARSTVO HAFNER
Krivi vrh 13, 2233 Sveta Ana
Tel.: 00386-2-703-22-17
GSM: 00386-31-66-55-96
E-mail: vinarstvo.hafner@volja.net


Grozdje dozoreva na izbranih legah na Sveti Ani, ki so posajene z izbranimi trsi določene sorte. Majhna obremenjenost in naravi prijazna pridelava, sta danes že skoraj samoumevna za doseganje vrhunske kvalitete.
Uživalcu naših vin nudimo pokušino v kleti, ki je strokovno vodena in namenjena predvsem spoznavanju dveh svetov – našega in tistega onkraj steklenice, ki je za mnoge uživalce čaroben.
Letno napolnimo približno 30.000 steklenic vrhunskega vina. Izbirate lahko med naslednjimi vini: Zvrst cuvée, Sivi pinot, Chardonay, Renski rizling, Sauvignon, Ranina, Rumeni muškat, Traminec, Chardonay
  • polsuho, suho, suho, polsuho, polsuho, polsladko, polsladko, polsladko, polsladko

    Najdete nas v osrčju Slovenskih goric na Sveti Ani, kjer so že od nekdaj uspevali najboljši vinogradi Avstrijske Štajerske. Mladost, znanje, energija, ljubezen so besede, ki so podarjene našemu vinu. To lahko potrdijo uživalci naših vin, saj je le-to namenjeno predvsem užitkom, ki jih z izbrano hrano samo še povečamo. Smo mlada klet, zato o zgodovini ne moremo govorili. Govorili bomo predvsem o kvaliteti in prepoznavnosti. Prvi korak do tega vodi preko ljubezni na prvi pogled, ki jo pričaramo z našo steklenico ter etiketo.

    Posebno pozornost pa smo namenili predvsem duši, ki napolni steklenico in ohrani trajno ljubezen. Naša vina so vina s svežino, mladostjo in karakternostjo, ki je značilna za vsako posamezno sorto. To nam omogoča znanje in najsodobnejša tehnologija v kleti, ki je namenjena temu, da lahko grozdje v vinu pove svojo zgodbo.